przeczytaj • pomyśl • skomentuj
To jest dyskusja na temat powolny komputer w ramach forum Komputery, będącego częścią forum Technologie; Witam!Jestem wlascicielem win xp home ,i mam problem foldery , przegladarki itp. uruchomiaja sie niesamowicie wolno. Moje pytanie brzmi jak ...
|      
| ||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
| ||||
| ||||
Brak ocen : 0 powolny komputer Witam!Jestem wlascicielem win xp home ,i mam problem foldery , przegladarki itp. uruchomiaja sie niesamowicie wolno. Moje pytanie brzmi jak temu mozna zaradzic co trzeba zrobic. Z gory dziekuje za pomoc. |
|
| ||||
| ||||
Brak ocen : 0 Tak bez szczegułów trudno podac przyczynę. To tak jakbys zapytał na www lekarza " mam temperature co mi jest ?". Przypuszczalnie ( jesli parametry kompa sa zadowlajace ) masz uruchomione jakies procesy ktore obciazaja procesor. Winda defaultowo odpala mase pakietow ktore sa na balsam potrzebne, dodatkowo mogles poinstalowac swiadomie lub nie rozne aplikacje. Dołacz do tego ew włam na komputer i uzywacie go w pare osób ![]() Przeanalizuj autostart i odpal jakis cleaner rejestru. Polecam AceUtilities. Zakładam że NOD32 i Sygate Firewall masz lub ewentualnie jakies inne zamienniki ktore ograniczają dostepnosc Twojego kompa.
---------------- ![]() Ostatnio edytowane przez sensimilla : 09-19-2007 o 16:04 |
![]() |
|
| Dodaj ten wątek do ... |
| Tagi |
| komputer, powolny |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
| ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Komputer strasznie mi zwalnia | blogovic | Komputery | 2 | 07-03-2008 10:45 |
| powolny internet | rumcajz | Komputery | 3 | 06-23-2008 17:52 |
| powolny komputer | mostof | Komputery | 2 | 06-23-2008 17:34 |
| Program do odstraszania komarów na telefon i komputer - POLECAM | Bartek5 | Komputery | 1 | 02-15-2008 17:32 |