przeczytaj • pomyśl • skomentuj
To jest dyskusja na temat TomTom v.6.201 + Mapa całej Europy - NAJNOWSZA WERSJA w ramach forum Komputery, będącego częścią forum Technologie; hej! A powie mi ktoś gdzie w tych mampach ukryta jest cała mapa Chorwacji o ile jest ? Z góry ...
|      
| ||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
| ||||
| ||||
Brak ocen : 0 hej! A powie mi ktoś gdzie w tych mampach ukryta jest cała mapa Chorwacji o ile jest ? Z góry dziękuję za odpowiedź |
|
| ||||
| ||||
Brak ocen : 0 TAK. Powinna być w pliku z Europą (centralną lub wschodnią).
---------------- |
|
| ||||
| ||||
Brak ocen : 0 witam przyłączam sie do wiadomości jak zainstalować tom tom na noki e 65 krok po kroku moje gg 7722140 |
|
| ||||
| ||||
Neutralny : +1 (+1/-0) Odp: TomTom v.6.201 + Mapa całej Europy - NAJNOWSZA WERSJA czy te mapki będą śmigać na tom tom one?? |
|
| ||||
| ||||
| Odp: TomTom v.6.201 + Mapa całej Europy - NAJNOWSZA WERSJA mozna prosic o ponowne wgranie mapek ? [linki do np do WE EU padly :/] pozdr |
|
| ||||
| ||||
Brak ocen : 0 Odp: TomTom v.6.201 + Mapa całej Europy - NAJNOWSZA WERSJA witam orientuje sie ktos moze gdzie znajde darmowe mapy do pobrania do tomtom one xl z gory dzieki za jakies namiary jestem pierwszy raz na forum wiec z gory przepraszam za jakies niejasnosci musze to sobie rozkminic bo narazie nie wiem co i jak |
![]() |
|
| Dodaj ten wątek do ... |
| Tagi |
| nawigacja |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
| ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| TomTom 6 + mapa całej Europy | kurant | Komputery | 1 | 08-19-2009 17:40 |
| TomTom v.6.201 + Western Europe V675.1409 NOWOŚĆ! | kurant | Komputery | 2 | 05-09-2009 21:25 |
| TomTom v.6.201 + PL CZ HU SK v.675 1409 NOWOŚĆ! | kurant | Komputery | 0 | 05-07-2007 18:45 |