przeczytaj • pomyśl • skomentuj
To jest dyskusja na temat Zoe Margolis - Dziewczyna ktorej jedno w głowie w ramach forum Miłość i Seks, będącego częścią forum Towarzyskie; Zoe Margolis Pod pseudonimem Abby Lee napisała książkę Girl With A One-Track Mind (2006). W polskim tłumaczeniu "Dziewczyna, która ciągle ...
|      
| ||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
| ||||
| ||||
Brak ocen : 0 Zoe Margolis ![]() Pod pseudonimem Abby Lee napisała książkę Girl With A One-Track Mind (2006). W polskim tłumaczeniu "Dziewczyna, która ciągle myśli o seksie". Zoe ma 34 lata mieszka w Londynie i pracowała jako asystentka dyrektora w przemyśle filmowym a oficjalnie: Abby Lee autorka książki "Dziewczyna, której jedno w głowie" to trzydziestokilkuletnia singielka. Mieszka w Londynie, ma ciekawą pracę, w wolnym czasie spotyka się z przyjaciółmi lub surfuje po Internecie... Abby Lee jest niby zwyczajną dziewczyną, a zelektryzowała Brytyjki i postawiła na nogi media. Abby otwarcie przyznała, że ciągle myśli o seksie. Przez 12 miesięcy prowadziła blog, w którym szczerze i z humorem opowiedziała o swoich doświadczeniach seksualnych. W swojej książce opisała również różne typy mężczyzn (w zależności od ich stosunku do kobiet i umiejętności łóżkowych), tłumaczyła język randkowy i doradzała, jak umówić się na niezobowiązujący seks. Abby to świadoma swoich potrzeb kobieta, która lubi erotyczne przygody, ale szuka także życiowego partnera i miłości. Jest świetną kumpelą, z którą możesz porozmawiać o wszystkim: - jak zarobić na życie, nie mając stałej pracy, - dlaczego nie warto zakochiwać się w facecie "na jedną noc", - co zrobić, kiedy twój ukochany chce, żebyście zostali tylko przyjaciółmi, - jak sprawić, by facet potrafił dać ci przyjemność w łóżku, - jak zachować się, gdy kolega z pracy proponuje ci seks. Nie każda z nas jest jak Abby Lee, ale coś z Abby Lee jest w każdej z nas. Ciekaw jestem czy ktoś czytał tę książkę i jaka jest wasza opinia.
---------------- ![]() |
|
| ||||
| ||||
| Odp: Zoe Margolis - Dziewczyna ktorej jedno w głowie ja mogę polecić książkę... moja kobietka czytała ją i nieraz zaglądałem jej przez ramie, żeby się dowiedzieć z czego tak się cieszy... tytułowa bohaterka, to chodzące pożądanie. cokolwiek by się wokół niej nie działo - zawsze się jej kojaży, bez znaczenia w jakich jest okolicznościach (np. oglądając z rodzicami film w kinie, nie mogła się powstrzymać, żeby nie wsunąć ręki w spodnie). Perypetie tego zboczucha w damskim wydaniu nie są pozbawione sfery uczuciowej. przewijają się przyjaciele i faceci tylko do bzykania... oj długo by opowiadać - wciągająca i lekka lektura |
|
| ||||
| ||||
| Odp: Zoe Margolis - Dziewczyna ktorej jedno w głowie Ksiazka fantastyczna. Wczoraj skonczylam ją czytać. Wciaga niesamowicie i jest godna polecenia. Chyba kazda czytelniczka moze zobaczyc jakies odbicie siebie w opowiesci tej kobiety. Wspaniale jest to ze ksiazka pokazuje wszystko a nie tylko wspanialy seks i nic wiecej. Fakt jest taki ze praktycznie kazda strona ocieka seksem jednak jest to w mily sposob opisane i w gre wchodzi tez przyjazn, przywiazanie a nawet milosc. Nie jest tak ze ukazuje sie ona za seks bombe ktorej nikt nie odmawia. Oczywiscie jest kobieta pewna siebie i swoich walorow jednak opisuje tez swoje porazki. Nie kazdy facet jej wlatuje to lozka na pstrykniecie palcem sa tacy co odmawiaja i sa tacy ktorzy rania jej serce. Poprostu samo zycie. Jeszcze raz polecam! |
|
| ||||
| ||||
Brak ocen : 0 Odp: Zoe Margolis - Dziewczyna ktorej jedno w głowie Napisał Gość
Dzięki wielkie za tak wyczerpujący opis, chętnie sięgnę po tę pozycję.
---------------- ![]() |
|
| ||||
| ||||
Brak ocen : 0 Odp: Zoe Margolis - Dziewczyna ktorej jedno w głowie Chyba sobie kupię tą książkę Bo jestem w sumie nimfomanką :P |
![]() |
|
| Dodaj ten wątek do ... |
| Tagi |
| ksiazka, literatura, obyczaje, seks |
Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |